Печено пиле с грейпфрут и мащерка
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пиле - около 1500 гр.
2 грейпфрута
1 с.л. суха мащерка
сол
червен пипер
олио за намазване
2 грейпфрута
1 с.л. суха мащерка
сол
червен пипер
олио за намазване
Измийте пилето. Посолете го отвътре и отвън със сол, червен пипер и мащерка.
Нарежете единия грейпфрут на парчета. Натъпчете пилето с парченцата грейпфрут. Изстискайте половин грейпфрут и намажете пилето със сока. Сложете го в тава и долейте чаша вода. Поръсете го с олио и го изпечете до златисто.
При поднасяне може да гарнирате с парченца грейпфрут.
Нарежете единия грейпфрут на парчета. Натъпчете пилето с парченцата грейпфрут. Изстискайте половин грейпфрут и намажете пилето със сока. Сложете го в тава и долейте чаша вода. Поръсете го с олио и го изпечете до златисто.
При поднасяне може да гарнирате с парченца грейпфрут.
Няма коментари:
Публикуване на коментар