Печени пилешки бутчета и пържолки
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 бр. пилешки бутчета
3-4 бр пържолки
50 мл олио
1 с л брашно
1 ч л червен пипер
1 с л галета
1 ч л риган
щипка черен пипер
сол
3-4 бр пържолки
50 мл олио
1 с л брашно
1 ч л червен пипер
1 с л галета
1 ч л риган
щипка черен пипер
сол
Бутчетата и пържолките се намазват с олио и се овалват в смес от подправките и галета.
Нареждат се в тавичка, намазана с олио и се долива 1 к ч вода, отгоре също се поливат с малко олио.
Печем в загрята фурна до зачервяване като от време на време се поливат с получения сос. Сервираме с картофена салатка. Класика !
Нареждат се в тавичка, намазана с олио и се долива 1 к ч вода, отгоре също се поливат с малко олио.
Печем в загрята фурна до зачервяване като от време на време се поливат с получения сос. Сервираме с картофена салатка. Класика !
Няма коментари:
Публикуване на коментар