вторник, 5 май 2015 г.

Печени пилешки бутчета и пържолки

Разпечатай

от готварската книга на Виолета Матева 

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 бр. пилешки бутчета
3-4 бр пържолки
50 мл олио
1 с л брашно
1 ч л червен пипер
1 с л галета
1 ч л риган 
щипка черен пипер
сол
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Бутчетата и пържолките се намазват с олио и се овалват в смес от подправките и галета. 

Нареждат се в тавичка, намазана с олио и се долива 1 к ч вода, отгоре също се поливат с малко олио. 

Печем в загрята фурна до зачервяване като от време на време се поливат с получения сос. Сервираме с картофена салатка. Класика !

Няма коментари:

Публикуване на коментар